Az SCM Tréning Központ a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) képzésekkel, tréningekkel foglalkozó szervezeti egysége.

Tréningjeiket a következő ajánlással teszik közre:

„Modul rendszerű, több szintű logisztikai képzési palettánk bevezetésével maximális rugalmasságot szeretnénk biztosítani Önnek abban, hogy tetszőlegesen válogathassa össze a tudásszintjének és érdeklődésének legmegfelelőbb programokat, amelyeket önállóan is elvégezhet, ugyanakkor az új rendszer arra is lehetőséget ad, hogy egy-egy képesítés minden moduljának teljesítésével MLBKT tanúsítványt (nem államilag elismert) szerezzen. Egy-egy modul program sikeres teljesítése esetén MLBKT részvételi igazolást állítunk ki.

Logisztikai képzési palettánk tartalmazza mindazt a tudásanyagot, amelyet a különböző szinteken dolgozó szakembereknek tudniuk kell a folyamatok hatékony működtetéséhez. Amennyiben azonban egy-egy modul résztémájában kíván elmélyülni és azt nem találja kínálatunkban, kérjük jelezze igényét az egyes moduloknál található Igényfelmérés boxokban, vagy írjon nekünk üzenetet, mert megfelelő számú igény alapján a képzéseket megszervezzük.

 

EGYEDI VÁLLALATI IGÉNYEI VANNAK?

Minden képzésünket megszervezzük kihelyezve is.”

Kattintson a logóra, ha a képzés érdekli:

scm_jpg