Egy jó targonca – hej, az nagy felszabadulás és nagy segítség!

A CeMAT 2016 kiállításon kihirdetésre került a 2016-os Év Targoncája (IFOY Award) Díj. Az előző évekhez hasonlóan a Jungheinrich ismét elnyerte a megtisztelő Év Targoncája díjat, sőt két kategóriában is.

A magas emelésű raktártechnikai gépek kategóriájában EKX 516 típusú elektromos, komissiózó felrakógépük nyerte el a díjat,

Speciális gépek” kategóriájában az EJQ 325 egyedi gyártású gép nyert, amely nagy tömegű terhek speciális emelésére alkalmas.

EKX 516

A magasemelésű raktártechnikai gépek kategóriáját a zsűri olyan álló vagy ülő helyzetben működtethető targoncák számára hirdette meg, melyek a második állványszinttől felfelé rakodnak. Ebben a kategóriában a Jungheinrich EKX 516 típusú elektromos, komissiózó felrakógépe nyerte el az Év Targoncája Díjat, mely egy hatékony energiamenedzsmenttel működő gép a legmodernebb vezérléstechnikával, valamint teljesen új fejlesztésű motortechnológiával.

EJQ 325 egyedi megoldás

A “Speciális gépek” kategóriájában olyan targoncákat és gépeket díjaznak, melyek speciális feladatok megoldására kerültek kifejlesztésre. Itt EJQ 325 egyedi gyártású gépünk nyert, amely nagytömegű terhek speciális emelésére alkalmas. A Deutsche Bahn (Német Vasút) alkalmazza dortmundi gyárában IC/ICE szerelvények kerékcseréjére.

(Forrás: http://logisztika.com)