IPAR NAPJAI (MACH-TECH)ipar_napjai_hu
2015. május 12-15.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Világmárkák, multinacionális cégek, hazai és külföldi kis- és középvállalatok várják széles kínálatukkal az érdeklődő szakembereket. 

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére

RÉSZTVEVŐK:

A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.
Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül!
A kiállítók is nagyobb létszámmal, több mint 380 –an jelentkeztek be a kiállításra, hogy bemutassák az ipar különböző szektoraiban számottevő termékeit, szolgáltatásait, újdonságait. 40%-uk nagyobb standdal érkezik, mint az előző években.
Kollektív megjelenésekből sem lesz hiány! Tajvani, német és osztrák közösségi standok is megtalálhatók lesznek a pavilonokban.

PROGRAMOK:

A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket, valamint megtekinthető lesz a nagydíjas termékek bemutatója a G pavilonban, a Fórum Színpad programja és a kiállítói újdonság-bemutatók.
Bővebben a programokról itt olvashat: http://iparnapjai.hu/hu/programok